Domácí hamburger

Většina lidí má hamburger za nezdravé jídlo z fastfoodu. Pokud si však uděláte domácí hamburger, tak dokážete vykouzlit chutné a zdravé jídlo.

Potřebujete:

větší housky
hovězí mleté maso
starší pečivo
vejce
sýr Čedar
salát rukola
sůl
Frýdečanka
omáčka s medem a hořčicí
rajče
cibule

Postup:

Mleté maso smíchejte s namočeným a vymačkaným pečivem, vejcem, solí a Frýdečankou. Předehrejeme troubu, plech lehce pomažeme. Z masové směsi vytvarujeme karbenátky velikosti housky. Karbenátky naskládáme na plech a dáme péct. Délka pečení závisí na velikosti karbenátků.

Housky si rozřízneme na polovinu. Na spodní díl položíme kolečka rajčátek, karbenátek, plátek Čedaru, rukolu, plátky cibulky, omáčku a na to vše položíme vrchní díl housky.

Omáčku můžete měnit dle chuti.

Dobrou chuť.